Finnish (Suomi)
Opetus Laatumerkki FLE

Virallinen laatumerkki "Qualité Français Langue Etrangère"

logo Français Langue Etrangère

>

Vuonna 2007  AZURLINGUA -koulu sai tavaramerkikseen "Qualité FLE ".

Se on yksi ensimmäisistä ranskan kielen kouluista ulkomaalaisille (FLE)  Ranskassa, joka on saanut laatumerkinnän pedagogiastaan, toimitiloistaan ja palveluistaan (hallinnon-, ilmoittautumisten- , majoitusten hoito...).       

Tämä Laadun Tavaramerkki on Ranskan valtion velvoite Opetusministeriön, Korkeakouluopetuksen ja -tutkimuksen (Korkeakouluopetuksen osasto), Ulkoministeriön (Kansainvälisen yhteistyön ja kehityksen osasto) ja Ranskan kielen ja kielien yleisen valtuuskunnan avulla, jotka ovat uskoneet CIEP'n tehtäväksi asettaa laatujärjestelmä ranska vieraana kielenä -keskuksille, joita löytyy Ranskan maaperältä.
Tämä toimenpide auttaa jatkossa tunnistamaan, tietämään ja löytämään koulutuspaikkoja, joiden kielellinen tarjonta ja palvelut vastaavat odotettuja laatutakuita. Meidän ranskan kielen koulumme tukee tietenkin tätä toimenpidettä, joka oikeuttaa jokaisen Ranskaan ranskankieltä oppimaan tulleen, tekemään sen parhaissa olosuhteissa. 

http://www.azurlingua.com/label-qualite.htm

Laadun vuoksi ...

>

Koulun johtajan haastattelu : Jean-Luc Librati

Vuosi 2007 merkitsee ammattilaisuuden vahvistumista, koska Azurlingua -koulu saa  «Laatu-tavaramerkin ranskan kieli vieraana kielenä ». Kuinka tämä kunnianosoitus otettiin vastaan?
Jean-Luc Librati - Kun Azurlingua -koulu luotiin vuonna 1990, meillä oli erittäin tarkka käsitys päämääristä, jotka halusimme saavuttaa : tulla yhdeksi parhaimmista kouluista Ranskassa, missä opetetaan ranskaa vieraana kielenä. Vuosien kuluessa olemme tehneet tarjonnastamme erinomaisen.  Koska olemme lähellä opiskelijoitamme, tunnistamme heidän odotuksensa ja vaatimuksensa. Azurlingua -koulussa heillä on parhaimmat työskentelyolosuhteet ranskan kielen oppimiseen ja taitojen parantamiseen. Me olemme myös etuoikeutettuja suurenmoisen sijaintimme ansiosta. Nice, Cannes, Antibes, Juan-Les-Pins, Monaco, Grasse, Saint-Paul de Vence, Saint-Tropez ... Ranskan Riviera saa unelmoimaan !

Miksi nämä ranskalaiset instituutiot ovat halunneet tehdä tavaramerkin ranskan kieli vieraana kielenä opetuksesta ?

Jean-Luc Librati - Opiskelijat, jotka tulevat oppimaan ranskan kieltä Ranskaan, toivovat myös tutustuvansa maahamme ja sen tapoihin. He haluavat hyödyntää täysin oleskelunsa ilman huolia ja epämiellyttäviä yllätyksiä.  Tavaramerkin avulla he voivat valita koulun täydellä luottamuksella verraten erottavia tekijöitä. Lyhyesti, he eivät halua erehtyä. 

Mutta mille pääasioille perustuu koulujen arviointi ?

Jean-Luc Librati - Kaikki laatukriteerit pitää olla nähtävillä sellaiset kuin sisältö ja koulutuksen moni-ilmeisyys, opettajien pätevyys, hallintohenkilöstön käytettävyys, kulttuuriohjelmien mielekkyys,varusteiden nykyaikaisuus, aktiviteettitilojen sopivuus ja majoituspaikkojen mukavuus.
Tavaramerkki on takuu, laadun pantti. Koska olemme varmoja näiden tähtien saamisesta, meidän ei ole tarvinnut kohottaa suorituksien tasoa eikä nostaa hintojamme merkittävällä tavalla.


http://www.azurlingua.com/adultes/adultes.html

Tip !

Have in mind that our transfer service is cheaper than a taxi, we guarantee you a personal welcome and we will accompany you to your place of residence.

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Des sessions pour vrais débutants


Un label qualité reconnu par le gouvernement français.


Des tarifs et des offres "sur mesure" qui correspondent à vos attentes.


Une reconnaissance institutionnelle (partenariats universités).

11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 

ü  11 niveaux de français,  Azurlingua vous propose une pédagogie sur mesure !

image image image

Facebook tulkaa faniksi

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Kurssit opettajille

Pedagogiset kurssit 

formation pour Professeurs

formations pour professeurs

Tennisohjelma Auron tai Nizza

Peli, erä ja ottelu

programmes tennis Nice pour adolescents

Cours de français + Tennis


Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE