Finnish (Suomi)
Nuorten majoitukset Vastaanottoperhe


image image image image


Ranskan kielen koulu ulkomaalaisille opiskelijoille Ranskan Rivieralla : Ranskalainen perhemajoitus (saatavilla koko vuoden)

>

Jokainen vastaanottoperhe on valittu tarkoilla kriteereillä pystyäksemme tarjoamaan teille ranskan kielen parhaimmat opiskeluolosunteet !

Kuvaus
Saapuminen Ranskaan oppimaan ranskan kieltä ja perhemajoituksen valitseminen on teille todellinen upotus  ranskan kieleen, koska se näinollen on myös osa arkielämäänne.  Perhemajoitus on myös usein tilaisuus tutustua ranskalaisiin, heidän elämäntapoihinsa ja kulttuuriinsa. Ei olekaan harvinaista, että oleskelunsa lopussa monet opiskelijat puhuvat heidän "toisesta perheestään". Azurlingua valitsee perheensä ei ainoastaan mukavuuden ja maantieteellisen sijainnin kriteereillä,  vaan myös vapaaehtoisuuden perusteella, juuri sen vuoksi ranskan kielen koulumme, on erittäin tarkka ranskalaisten vastaanottoperheiden valinnassa.

Majoitustarjonta 

  • Kahden hengen huone, jaettu toisen oppilaan kanssa
  • Yhden hengen huone ( Ainoastaan pyydettäessä lisämaksu)


Ruokailu
Täysihoitoon kuuluu aamupala, lounas (ruokakori retkipäivinä) ja illallinen.

Perheiden sijainti
Kaikki valitut perheet sijaitsevat lähellä koulua, mikä on tärkeää ; yritämme (paitsi poikkeustapauksessa) tehdä niin että olette mahdollisimman lähellä koulua, keskimäärin 10 minuutin kävelymatkan päässä tai yleisellä kulkuneuvolla  ; Lisäksi, kun järjestämme retkiä iltaisin, saatamme kauimpana asuvat opiskelijat perheisiinsä koulun minibussilla ; Sitä vastoin kun menette ulos ilman koulua, teidän täytyy palata omin neuvoin perheisiin ( Muistutamme teitä, että mikäli ette ole täysi-ikäinen, teillä täytyy olla ulosmenolupa koulun ulkopuolisiin aktiviteetteihin).

Saapuminen/lähtö
Kuljetus alaikäisille on hinnassa mukana, mutta jos haluatte tulla omalla kyydillä, vastaanotto on klo 18.00 alkaen. Vastaanottoperhe kertoo sisäiset säännöt ja antaa huoneiston avaimen ; huone on ehdottomasti oltava vapaa lähtönne lauantaina ennen klo 10.00.

Kuljetukset lentokenttä / rautatieasema
Teidät noudetaan saapuessanne ja viedään lähtiessänne Nizzan rautatieasemalle tai lentokentälle ; riittää kun ilmoitatte meille saapumisaikanne ja lentonne tai junanne numeron viimeistään 5 päivää ennen saapumistanne ; tämä palvelu on saatavissa klo 8.00 - 22.00, lauantaina ja sunnuntaina.

télécharger le règlement intérieur  Téléchargez le règlement intérieur

Huomio ! Heinäkuussa ja elokuussa perhemajoituksessa olevien oppilaiden kurssien paikka on   Campus " Parc Impérial ", avenue Suzanne Lenglen.

Lomakylä ja sukellus ranskalaiseen perheeseen

Le saviez-vous ?

220 millions de personnes parlaient français en 2011 et le français est la deuxiemme langue la plus enseignée dans le monde

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Une destination d’exception : la Côte d’Azur


4000 personnes nous font confiance chaque année


Tous nos professeurs sont diplômés des universités françaises

 Une forte communauté, gage de qualité et de dynamisme (Facebook, tweeter..)


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 
Hébergements
pour Adolescents
image image image

Facebook tulkaa faniksi

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Kurssit ryhmille

Pyytäkää meiltä haluamanlaisenne kurssi!

Programme universitaire

cours pour groupes constitués


Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE