Finnish (Suomi)
Nuorten ranskan kielen kurssi

Kielimatkat nuorille Ranskaan

classe de cours Adolescents PArc Imperial

>

Ohjelma "kaikki sisältyy hintaan" Nizzassa 13 - 17 -vuotiaille nuorille


Kuten sadat pojat ja tytöt kaikista kansallisuuksista, jotka tulevat nuorten kielikursseille, käyttäkää tekin hyväksenne lomanne oppiaksenne ranskaa mahtavalla tavalla tutustuen Nizzaan ja Rivieraan, yhteen Ranskan kaunneimmista alueista !


Pääsiäinen, helluntai, syksy (perhemajoitus)

Näinä aikoina vuodesta teidän ranskan kurssinne(20 x 45 min tai 28 x 45 min viikossa) ovat kaupungin keskustassa olevassa koulussa, l'école du centre-ville, ja majoitus on perheessä täysihoidolla (lounas koulun kahviossa tai eväspussi). Valmiit ryhmät voivat asua hotellissa. 

 
Heinäkuu & elokuu (kesäleirit nuorille)

Kesällä kielikurssit ovat kesäkoulussa, joka voi ottaa vastaan suurimman osan oppilaista. Voitte valita majoitukseksi perhemajoituksen, mutta suosittelemme myös valitsemaan jonkun kesäkampuksistamme. Niissä voitte tavata muita oppilaita, eikä liikkuminen paikasta toiseen ole tarpeen. Ranskan kurssit näet ovat kesäkampuksien luokkahuoneissa. Lisäksi yksityinen hyvin käytännöllinen bussipalvelu kaupungin keskustaan toimii klo 0.00 saakka !
basket avec animateur au Parc Impérial
Mikä lieneekin valitsemanne ajanjakso, nuorten kielikurssimme ohjelma sisältää joka viikko aktiviteetteja, joihin kuuluu retkiä, urheilua, iltamenoja ja vapaa-ajantoimintoja.  Nuoret ja innokkaat ohjaajat huolehtivat puitteista ja motivoivat puhuman ranskaa.
 Azurlingua'ssa, kansainvälisen maineen saavuttaneessa koulussa kielikurssinne Nizzassa on sekä opettavainen että viihdyttävä ; rikas tapaamisista ja eri kulttuureihin tutustumisista, teemme siitä teille unohtumaton kokemuksen !


http://www.azurlingua.com/ados/ado.html
Astuce

Avant votre arrivée faite le test de français sur notre site pour connaitre votre niveau il vous permettra de mieux connaitre vos forces et faiblesse et dès votre premier cours d’insister auprès de votre professeur sur les thèmes que vous voulez aborder

 

Les bonnes raisons de venir à Azurlingua...


Une destination d’exception : la Côte d’Azur


4000 personnes nous font confiance chaque année


Tous nos professeurs sont diplômés des universités françaises

 Une forte communauté, gage de qualité et de dynamisme (Facebook, tweeter..)


NEW : Vous avez la possibilité de payer en 2,3 ou 4 fois sans frais.


Et d'autres encore
 
 
Vapaa-aika
Majoitukset
image image image

Facebook tulkaa faniksi

 
Réseaux sociaux

Recommandez-nous sur Facebook !Vous avez aimé cette page ?
Alors aidez nous à la rendre populaire !


Azurlingua

Nous sommes membres
soufflecampus francecsnfla

Ils nous font confiance

centre d'examen SELFEE